karlsgatan kafé

Karlsgatan Kafé är en rofylld mötesplats utan stress och jäkt där man kan stanna upp för en lunch, fika eller ett glas vin. 
På vår meny finns sallader, lasagne, pasta, pajer och soppa med mera. Vi erbjuder också traditionellt fikabröd, bakverk och smörgåsar. Karlsgatan Kafé har fullständiga rättigheter.

Karlsgatan Kafé har samma öppettider som huset
måndag stängt
tisdagkl 10-17
onsdagkl 10-20
torsdagkl 10-17
fredagkl 12-16
lördag och söndag kl 12-16

Vi ses på Karlsgatan Kafé!

SENIORLUNCH

Nu erbjuder Karlsgatan Kafé seniorluncher alla helgfria torsdagar för personer fyllda 61 år! Kom och kombinera en dag med mat och kultur!

För 65 kr inkl kaffe på maten kan du välja och vraka mellan alla lunchrätter och sallader.

Vill du  ta ett glas vin eller öl till maten för självkostnadspris så har kaféet även fullständiga rättigheter.

Erbjudandet gäller vid uppvisande av legitimation.

studenter 10 %

Kom och häng med dina vänner hos oss! Förutom espresso och bryggkaffe av eget märke serverar vi smoothies, juicer, nybakade läckerheter, matiga soppor, smörgåsar, wraps, sallader och toasts. Välj att äta hos oss på plats eller ta med take away. 

Under måndagar till fredagar står vår stora salladsbuffé framdukad mellan kl 11-14.
 
Vi har även fri wifi i lokalerna.
 
Du som student får 10 % på ditt köp när du uppvisar en giltig studentlegitimation!
 

After Work på Karlsgatan Kafé

Välkommen på After Work i några av Västerås mest historiska lokaler. Varje onsdag och fredag har vi After Work på Karlsgatan Kafé med bra priser på dryck och utvalda delikatesser. Grupper & företag har även möjlighet att abonnera delar av restaurangen.

AW-Meny
Under våra AW-kvällar erbjuder vi en utvald öl/vin tillsammans med en snack/maträtt till ett extra bra paketpris!
 
Kvällens vin 69 kr
Kvällens öl 59kr
Cocktails 110 kr
Karlsgatan charkbräda 125 kr
 
AW-tider
Onsdagar kl 16-20
Fredagar kl 14-17
 

Dagens lunch direkt till jobbet!

Är lunchcatering något för er arbetsplats? Många företag inser idag värdet av att kunna erbjuda sin anställda en vällagad och god lunch. Vi har lång erfarenhet av att tillaga och leverera färdiga luncher till företag och organisationer i Västerås med omnejd.
 
Våra menyer är varierande, näringsriktiga och framför allt goda. Varje dag erbjuder vi minst fyra olika alternativ, en kötträtt, en fiskrätt, en soppa och ett vegetariskt alternativ. Vi erbjuder dessutom specialkost till de som av olika skäl inte äter från menyn. Däremot hanterar vi nötter, ägg, laktos och gluten i våra lokaler.
 
För oss är det viktigt med ett nära samarbete med våra kunder och att de ständigt får nya och spännande matupplevelser. Vi strävar efter att ge varje kund ett personligt bemötande.

Kontakta oss på karlsgatan@nordicandfriends.se för mer information.
 

Företagsevent på Karlsgatan Kafé

Karlsgatan Kafé erbjuder stora lokaler i historisk miljö för ert företagsevent. Bland våra tidigare gäster kan ses Volvo, ICA, Bring, Lundins Fastighetsbyrå, Dermakliniken och många fler.
 
Vi arrangerar middagar, kick- off, julbord, affärsluncher, möten, fika, företagsfester med mera. Kontakta oss på karlsgatan@nordicandfriends.se för mer information.
 

KONTAKT

Nordic & Friends

Telefon 
070-36 13 155

E-post 
karlsgatan@nordicandfriends.se